Kerekes Band koncert a Kristinus Borbirtokon Kéthely

Nagyításhoz kattintson a képre!

Kerekes Band koncert a Kristinus Borbirtokon

Október 21-én 18:30-tól borúűző fesztiválra hív a dél-balatoni Kristinus Borbirtok. A Kultkikötő és a kéthelyi borbirtok közös eseményének sztárfellépője Magyarország legkeresettebb népzenei koncertzenekara, a Kerekes Band lesz.

A Balaton kulturális élménytere, a Kultkikötő és a kéthelyi Kristinus Borbirtok borúűző fesztiválra hívja az érdeklődőket. A sokunk örömére szervezett őszi esemény a díjnyertes dél-balatoni borokon és gasztronómiai specialitásokon túl, emlékezetes koncertélményeket is tartogat a zeneszerető közönség számára, hiszen Magyarország egyik legfelkapottabb népzenei zenekara, a Kerekes Band látogat a borbirtokra. Az együttes a magyar népzene világába kalauzolja el a hallgatóságot, némiképp átértelmezve, megreformálva azt.

„Egy fantasztikus zenei utazásra visznek el minket tradicionális hangszereikkel: a kobozzal, a háromhúros brácsával és (a virtuóz zenész, zenekarvezető: Fehér Zsombor kezében) a pásztorfurulyával, melyeknek játékában a punk, a funky és a dance keveredik a magyar népzenével, sok nagyszerű dobmenettel és kitűnő hangzással megerősítve. (…) Ez a banda az, amire feltétlenül le kell csapni.” (Mark Espiner, Songlines magazin UK)

Jegyek a Kultkikötő weboldalán vagy a helyszínen a Kristinus Borbirtokon kaphatók: 2990 Ft.
A koncertbelépő ára teljes egészében lefogyasztható a Gasztro Műhelyben a rendezvény ideje alatt. 300 Ft online elővételi kedvezmény a produkció előtti napig. A kedvezmény a jegyek kosárba tétele után kerül levonásra.


Kéthelyi programok
Települések Kéthely közvetlen közelében

Program info
Programtípus
  • Koncertek és fesztiválok, Gasztronómia
helyszín
  • Balaton
Település ismertető
  • Kéthely

    oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja látnivalóit, nevezetességeit, illetve programajánlatokat . Addig tekintse meg környéki programokat és a szint...

Szállások Kéthelyenés környékén


További találatok: | | |
Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu